Una vegada acabada la primera edició de la Fira del Pataco és qüestió de fer valoracions amb un afany de millora per les properes edicions. Com a responsable dels productors/expositors/comerciants externs, vaig poder intercanviar opinions amb ells quan s’anava exhaurint la fira, i la sensació va ser prou positiva. Expressions com “No semblava la primera fira, doncs hi havia moltíssima organització i estava tot molt ben preparat, enhorabona” ;“Gràcies per tot. Espero que l’any que ve pugui ser possible un altra vegada”; “Va estar be va ser una experiència molt bona”, refermen aquesta sensació favorable. Si be també havien recomanacions: “fiqueu el cartell de la Fira a la carretera un mes abans”; “Podríeu allarga el horari el Diumenge a la tarda” Això responia a opinions a “peu de carrer” i per tant calia recollir les valoracions dels expositors en una enquesta per ser més rigorosos.

Es va enviar a tots els participants una enquesta per que valoressin de 0 a 5 diferents aspectes de la Fira: Entorn d’ubicació de la Fira; Serveis oferts per muntatge estand; Ambientació de la Fira; Afluència de públic; Valoració General de la Fira. A banda es van afegir dos preguntes: Demanaríeu poder participar a la propera edició ? i trobaríeu encertat d’ampliar la Fira el Divendres Tarda i Dissabte matí ?

imagen-1

L’enquesta la van respondre un 56 % dels expositors. La valoració general és prou positiva així com l’afluència de públic, apropant-se al 4 sobre 5. L’entorn i l’ambientació són els que reben major puntuació. I també es valora nota alta el serveis aportats pels voluntaris a la instal·lació dels estands.

imagen-2

A la pregunta de si tornaran a sol·licitar plaça a la propera edició, quasi bé el 90 % és afirmatiu.

Més equilibrat està la opinió en ampliar horari.

imagen-3

En resum podem concloure que gran part dels expositors estan satisfets amb la primera edició del Pataco, i la consolidació any rere any permetrà augmentar l’afluència de gent.

 

Dr. Josep Maria Llauradó Reverchon
Enòleg del celler Mas del Botó
www.masdelboto.cat