En el marc de la Fira del Pataco 2015 es duran a terme dos tallers de mel de la mà de l’experimentat apicultor Iñaki Alonso, d’Alforja. Els  tallers estan pensats per a tots els públics i es faran al menjador de l’escola, a l’avinguda Catalunya.

En el taller de diumenge s’entregarà als participants una mostra d’ un preparat de mel amb pol·len d’abelles. A més coneixeràs tots els beneficis del pol·len com un complement ideal per a reforçar el sistema immunològic especialment en unes condicions normals de salut. Les dosis poden anar des de mitja cullerada de cafè pels nens, a partir de l’any, fins a tres completes per adults durant el dia.

Horari dels Tallers

Dissabte a les 16.30 h: El món de les abelles

El taller girarà entorn del món de les abelles com viuen i com treballen dins del rusc i com s’organitza la colònia per tal d’exercir les seves funcions de manera productiva.

Diumenge  11.30 h: Propietats i usos de la mel i del pol·len

El taller anirà entorn de les propietats i usos de la mel i el pol·len, i les seves aplicacions en benefici de l’ésser humà. El pol·len és un suplement natural que s’obté gràcies el treball de les abelles. Les abelles recullen el pol·len de les plantes i el transporten fins al rusc.  En incorporar-lo a una dieta habitual estàs prenent molt més que un concentrat de vitamines i minerals. En aquest taller s’entregarà als participants un preparat de mel amb pol·len.

Sens dubte una bona oportunitat per introduir-te en aquest meravellós món i conèixer les avantatges d’incorporar la mel a la nostra alimentació. Una mel que es produeix Alforja a partir de les flors del nostre terme.