El passat 20 de juny va tenir lloc a Alforja la presentació de la Fira del Pataco en exclusiva al poble. L’acte tenia com a principal objectiu iniciar la promoció d’aquest esdeveniment el qual tindrà lloc els dies 30 i 31 d’Agost i la captació de voluntaris per a l’organització del mateix.

Els parlaments van ser presentats per Roger Queralt qui va donar pas primerament al tinent d’alcalde Casi Rodríguez qui s’encarregar sobretot d’expressar el seu profund agraïment a tots els qui fan possible i estan col·laborant àrduament en la preparació d’aquest esdeveniment i va presentar a cada  un dels Membres de la Comissió executiva i coordinadora de la Fira del Pataco …Rosendo Martorell, Diana Salvadó, Roger Queralt, Magí Ferré, Rogelio Portal, Josep Mª Llauradó, Antonio Llort, Jordi Rodríguez, David Sentís, Casi Rodríguez.

Posteriorment el dissenyador Rogelio Portal va presentar la marca de la Fira: un plat de Pataco d’una forma lleugerament abstracta que incorpora la silueta d’una tonyina i recorda la rosassa d’una església. Segons paraules del propi dissenyador “amb la qual cosa pretén atribuir a aquest plat una connexió místic religiosa“

També va ser presentat el cartell, la web de la Fira i la samarreta que es donarà als voluntaris

L’acte va culminar amb unes paraules de l’alcalde Juanjo García qui va destacar la importància d’un esdeveniment  d’aquesta transcendència al nostre poble i la importància d’obrir les portes a l’arribada de visitants. Més fotos aquí

Les empreses locals Bondria Embotits i el Celler Mas del Botó patrocinadors de la fira van complimentar als presents amb una degustació dels seus productes.