La 2a edició de la Fira gastronòmica del Pataco va tenir lloc els dies 29 i 30 d’agost de 2015.

Resum:

Dissabte 29 des de les 16:00h estaran oberts els estands a l’Avinguda de Catalunya, a les 19:00h s’inaugurarà la Fira del Pataco a la Plaça de les Monges amb unes paraules a càrrec de l’alcalde i personalitats convidades. Seguidament es duran a terme moltes activitats, culminant aquesta mateixa nit amb actuacions musicals molt destacades. Tot això conjuntament amb la degustació de productes locals.

Diumenge els estands obriran a les 9:30h del matí, durant tot el diumenge la Plaça de les Monges serà l’escenari on tindran lloc moltes activitats de la Fira. (Veure programa ) L’Avinguda de Catalunya acollirà durant tots els dies la Fira de productes de proximitat, artesania i oficis antics d’Alforja en aquest espai també hi haurà un lloc reservat per a les entitats del poble.

El plat fort del dia és sense dubtes el dinar del pataco encara que en aquesta edició s’inclouen un sense fi d’activitats per a tots els gustos i edats que superen en gran mesura les de l’edició anterior. Cal destacar la VII cursa “Memorial Josep Viñas” pujada a l’ermita de Puigcerver a les 8.00 h del matí, el Show cooking de l’experta cuinera reusenca Mariona Quadrada a les 11:45 h i l’esperada estrena de l’obra de teatre: Els romanços d’en Carrasclet a les 12:45 h a la Pl. de les Monges. Els que es quedin a menjar el pataco podran gaudir de la mateixa actuació sense aixecar-se de les seves cadires a les 16:30 h. Ja tens a la teva disposició el programa amb totes les activitats.

Fotos del Dissabte 29 d’agost

Fotos del Diumenge 30 d’agost

Fotos: Rogelio Portal

La segona edició del Pataco se supera
JONATÁN SORIANO / Canal Reus TV